Juiste psoriasis genitale crème die u kunt gebruiken voor veilige behandeling

Wat er zal gebeuren, als psoriasis het vitale gebied aanvalt? Hier vindt u de manier om de juiste psoriasis genitale crème. Het is veilig voor de genitale.

Psoriasis is een gemeenschappelijk, op lange termijn schilferige huidaandoening die ongeveer 2% van de bevolking treft. Genitale psoriasis beïnvloedt de genitale huid, waarin de schaamstreek, schaamlippen of penis, huidplooien en billen. Het beïnvloedt zowel volwassenen als kinderen. Echter, wat betekent dat als deze psoriasis uw genitale gebied vallen? Hoe is het mogelijk? U moet de manieren zo snel mogelijk weten.

Psoriasis op genitale gebied

genitale psoriasis beïnvloedt mannen en vrouwen, kinderen en volwassenen. Bij kinderen is genitale psoriasis meest voorkomende onder de leeftijd van 2, wanneer zij als artritis psoriatica servet uitbarsting presenteert. Het meest voorkomende type van psoriasis in de genitale regio is omgekeerde psoriasis. Dit type van psoriasis eerst uiterlijk vertoon opwaarts zoals glad, droog, rode letsels. Meestal ontbreekt de schaal plaque psoriasis is gekoppeld. Genitale psoriasis kunnen moeilijk om te leven met, vooral wanneer het gaat om seks, maar behandeling kan helpen. Krijg de feiten en sommige genitale psoriasis behandeling tips.

Hoe ziet het eruit?

In het algemeen, psoriasis ziet eruit als patches van de rode huid met dikke, glanzende schubben. Wanneer het zich in het genitale gebied ontwikkelt, kunnen de patches een helderder rood, maar meestal ziet u niet de klassieke schalen van psoriasis.

Als het optreedt binnen de plooien van de huid, de kleur kan worden meer van een rood-wit of roodachtig-grijs. De huid kan worden gebarsten en pijnlijk. Het kan lijken op alot thrush, dat een soort infectie is.

Wat oorzaak?

Wanneer gebeurt op de geslachtsdelen, psoriasis van de vulva vaak weergegeven als een gladde, niet-schilferige roodheid. Krassen op dit gebied kan leiden tot een infectie, maken van droogte, en leiden tot een verdikking van de huid en jeuk verder. Genitale psoriasis kan deel uitmaken van een meer gegeneraliseerde psoriasis. Psoriasis heeft multifactoriële oorzaken van genetische en omgevingsfactoren. Deze worden niet volledig begrepen. In het genitale gebied, bevatten specifieke factoren te overwegen kolonisatie door bacteriën en gisten (candida Albicans schade aan de huid, waardoor nieuwe plaques van psoriasis te ontwikkelen (fenomeen Koebner)

soms, wanneer het wordt weergegeven in de liesstreek, wordt het vaak verward met een schimmel, net als jock itch. Wanneer het verschijnt op de geslachtsdelen, kan het worden verward met een seksueel overdraagbare aandoening.

Beste te behandelen?

Genitale psoriasis kunnen moeilijk en frustrerend om te behandelen. Echter, het over het algemeen reageert goed op behandeling. Vanwege de gevoeligheid van genitale huid vereist behandeling enige speciale aandacht. Het is belangrijk te onthouden dat responstijden voor behandelingen tussen individuen variëren.

Nu, veronderstellen wij dat u gebruik Revitol Dermasis voor de behandeling van genitale psoriasis. Deze crème is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Na klinisch getest door een dermatoloog, het zorgt voor veilig en goed worden gebruikt voor het behandelen van psoriasis in de schaamstreek. Je mag niet bang omdat dit gratis chemische en harde ingrediënten. Dus, nooit meer missen deze kans. Krijgen deze Revitol Dermasis alleen op deze pagina als een officiële distributeur.

Dermasis
Juiste psoriasis genitale crème die u kunt gebruiken voor veilige behandeling