Hoe behandelt psoriasis crème voor ogen veilig gevoelige gebied?

Jij hebben psoriasis rond je ogen? Kijk uit! Niet alle medicijnen kunnen worden gebruikt. Hier presenteren we de veiligheden psoriasis crème voor ogen om te behandelen.

Psoriasis is een veel voorkomende huidaandoening. Het treedt op wanneer uw huid lichaamscellen te snel vanwege de snelle celproductie opbouwen. Deze overproductie van huidcellen leidt tot dikke, schilferige vlekken op verspreide gebieden van uw lichaam. Deze patches verschijnen vaak worden wit of zilver. Ze veroorzaken ook vaak jeuk en irritatie. In sommige gevallen kunnen het voorkomen dat de schalen zelfs worden pijnlijk.

Psoriasis rond ogen

hebt u psoriasis op uw oogleden dit volgende kan gebeuren. Ten eerste is schalen kunnen betrekking hebben op de wimpers. De randen van de deksels kunnen krijgen rood en krokant. De velgen kunnen omhoog of omlaag te zetten, als ze voor een lange tijd ontstoken zijn.

Wanneer de psoriasis beïnvloedt de oogleden, schalen kunnen betrekking hebben op wimpers. De randen van de oogleden kunnen worden rode en krokant. Als ontstoken voor lange periodes, kunnen de randen van de deksels schakelt u omhoog of omlaag gebied. Als de rand naar beneden draait, kunnen wimpers wrijven tegen de oogbol en irritatie veroorzaken. Psoriasis van het oog is uiterst zeldzaam. Wanneer dit gebeurt toch, kan dit ontstekingen, droogheid en ongemak veroorzaken. Het kan afbreuk doen aan de visie. Topische antibiotica mogen worden gebruikt voor de behandeling van de infectie.

Hoe te genezen van psoriasis rond ogen veilig

hebben we dit moeilijke probleem slechts één andere keer. De huid van het ooglid is een aantal van de meest gevoelige huid op het lichaam, zoals u helaas hebben geleerd. We moeten voorzichtig zijn met de sterkte van de medicijnen op dit gebied, met name cortisones, die topische steroïden. Bovendien moeten we vermijden dat cortison krijgen in het oog zelf als dit een patiënt tot glaucoom predisponeren kan.

Voor de behandeling van dit gebied, uw arts kan aanbevelen speciale corticosteroïden voor de behandeling van de schalen. Teveel hen echter niet. Als ze in uw ogen krijgen, kunnen ze leiden tot glaucoom of staar. Het eczeem drugs tacrolimus (Protopic) of pimecrolimus (Elidel). Ze doen niet de bijwerkingen van steroïden veroorzaken. Ze kunnen de eerste paar dagen dat je ze, maar gebruiken steken.

Echter op dit ogenblik kunt u ook de meest innovatieve medicijnen. Eigenlijk, is dit niet een med maar alleen een nuttig crème. De Revitol Dermasis is een dermatoloog psoriasis crème die kan worden gebruikt op het gevoelige gebied. Voor, worden de natuurlijke ingrediënten gebruikt om deze Revitol Dermasis. U vindt geen agressieve en chemische ingrediënten. Daarom is nogmaals deze Revitol Dermasis crème zeer veilig voor de behandeling van psoriasis op gebied van de ogen.

Dermasis
Hoe behandelt psoriasis crème voor ogen veilig gevoelige gebied?