Gemakkelijkste psoriasis natuurlijke behandeling die u thuis effectief doen kunt

Bent u op zoek naar de natuurlijke behandeling van psoriasis met uitstekende resultaten? Waarom verwar? Hier laten we u meest toepasselijke natuurlijke huismiddeltjes.

Psoriasis is een chronische huidziekte die veroorzaakt ontsteking en schalen van de huid die invloed op ongeveer 2 procent naar 2,6 procent van de Amerikaanse bevolking. Normale, gezonde huid ervaringen cel is omzet over één keer per maand. echter wanneer u psoriasis hebben, de huidcellen te snel stijgen en eigenlijk boven op elkaar stapelen. Gelukkig, kan u helpen met het bestrijden van deze voorwaarde met door het volgen van een goed dieetplan voor psoriasis behandeling.

Hier is thuis sommige natuurlijke behandeling die u met uw psoriasis helpen kan. De activiteiten of de behandeling is zeer gemakkelijk te doen.

Verminderen stress

Stress is ook een grote rol te spelen bij psoriasis, dat is waarom de geest-lichaam-therapieën en stressmanagement kunnen echt helpen natuurlijk genezen psoriasis bekend. Gebed, meditatie en hypnose kunnen alle helpen. Studies tonen eigenlijk dat mensen die mediteren vóór de ontvangst van lichttherapie hebben betere resultaten dan de mensen die licht therapie alleen hadden.

Natuurlijke bad

een kopje plantaardige of minerale olie toevoegen aan een warm bad te hydrateren en droge huid te kalmeren. Een ander huis remedie is 2 theelepels olijfolie te mengen met een glas melk en voegt deze toe aan je badwater. Oatmeal baden zijn ook bekend voor het rustgevende jeuk. Slijpen van een paar handvol gewone havermout (geen smaak of instant) in een blender of keukenmachine en strooi er het fijne poeder over uw badwater. Het toevoegen van 1-3 kopjes van magnesium-rijke Epsom zouten zal helpen verminderen jeuk en het verwijderen van schalen. Ook, voeg een theelepel van lavendel etherische olie voor de rustgevende en helende eigenschappen.

Probeer kurkuma

kruiden worden vaak gebruikt voor de behandeling van veel aandoeningen. Kurkuma is gebleken om te helpen psoriasis opflakkeringen te minimaliseren. Het kan worden genomen in pil of supplement vorm of besprenkeld op uw voedsel. Praat met uw arts over de potentiële voordelen voor u. De FDA-goedgekeurde dosering van kurkuma is 1,5 tot 3,0 gram per dag.

Oefening en drink water

het klinkt misschien te simpel, maar oefening en het drinken van veel water zijn twee eenvoudige en effectieve manieren om te helpen genezen van psoriasis. Als het gaat om zwemmen, wilt u zeker niet gebruik van water dat te warm is want dit kan verder droog en wakkeren van uw huid. Onderdompelen in een lauw bad met dode zee zouten, Epsom zout of haver voor ongeveer 15 minuten kan helpen verwijderen van de schubben en kalm jeuk. Zorg ervoor dat op uw huid moisturizer van toepassing zodra je uit Bad of douche. Op deze manier kunt u wat water in uw huid, die helpen kan om te kalmeren en genezen van psoriasis patches zegel.

Hier, het combineren van de natuurlijke behandeling met dergelijke hydraterende crème is nodig. U kunt Revitol Dermasis ter dekking van de buiten behandeling. Deze crème wordt in dit geval aanbevolen omdat passeren de dermatologen testen. Het is gemaakt van natuurlijke kruiden. Daarom is deze Revitol Dermasis geschikt om behandeling crème voor een kind tot volwassene.

Dermasis
Gemakkelijkste psoriasis natuurlijke behandeling die u thuis effectief doen kunt