Eczema herpeticum: vinden de symptomen, oorzaken, behandeling

Als ze last hebben van eczema herpeticum, zullen uw gevoel zo slecht. Ja, is het gebruikelijk dat gevoel ziek en vervelend. Hier is wat genoemd als eczema herpeticum.

Meestal uw huid zal jeuken voordat een uitslag in eczeem verschijnt. Meestal, toont het eczeem zich als patches van chronisch jeukende, droge, verdikte huid. Meestal, u vindt ze op de handen, nek, gezicht en benen (maar het kan zich overal voordoen). Bij kinderen, zijn de innerlijke holtes van de knieën en ellebogen vaak betrokken. Nou, is hier de ingevulde informatie van het eczema herpeticum.

Wat is eczema herpeticum?

Eczema herpeticum is ook bekend als een vorm van het Kaposi varicelliform uitbarsting veroorzaakt door virale infectie, meestal met het herpes simplexvirus (HSV). Deze uitgebreide cutane vesiculaire uitbarsting komt voort uit de vooraf bestaande huid ziekte meestal atopische dermatitis (AD). Kinderen met AD hebben een hoger risico van het ontwikkelen van eczema herpeticum, in welke HSV type 1 (HSV-1) de meest voorkomende ziekteverwekker is.

Symptomen

aanvankelijk de betrokken huid kan erythematous wijzigingen presenteren als kleine, Monomorfe weergeeft, koepel-vormige papulovesicles die scheuren tiny sloeg-out zweren overliggende een erythematous basis vormen. Patiënten presenteren zich vaak met herpetic blaasjes over een uitgebreide mucocutane oppervlak, meestal het gezicht, nek en bovenste romp. Patiënten kunnen hebben begeleidende symptomen zoals koorts, malaise en lymfadenopathie. Het virus is vermoedelijk verspreid vanuit een terugkerende mondelinge HSV-infectie of asymptomatische vergieten van de orale mucosa.

Wat is de oorzaak van eczema herpeticum?

De meeste gevallen van eczema herpeticum zijn als gevolg van Herpes simplex virustype 1 of 2. Eczema herpeticum ontstaat meestal tijdens de eerste episode van Herpes simplex infectie (primaire herpes). Borden verschijnen 5 tot 12 dagen na contact met een besmet persoon, die al dan niet zichtbare koortslip kan hebben. Eczema herpeticum kan recidiverende herpes ook bemoeilijken. Herhaalde episodes van eczema herpeticum zijn echter ongebruikelijk.

Hoe om te helen

de belangrijkste behandeling van eczema herpeticum aciclovir, die is ook goedgekeurd voor oraal gebruik bij patiënten jonger dan 18 jaar oud is. Voor patiënten met een ernstige aandoening en immuungecompromitteerde patiënten, worden systemische antivirus medicijnen en ziekenhuisopname aanbevolen. Als gevolg van het gemeenschappelijk optreden van secundaire infectie met bacteriën zoals S aureus, de profylactische antibiotica (cephalexin, clindamycine, doxycycline of trimethoprim-sulfamethoxazol) ook afhankelijk van de geografische gevoeligheden moeten worden toegediend

kort, u kunt ook extra manier om te genezen en Helen van eczema herpeticum. Met behulp van de Dagelijkse hydraterende crème is een goede manier. We raden u om te kiezen van de Revitol eczeem. Dit is een vertrouwd product voor genezing van eczeem. Deze dagelijkse hydraterende crème gaat verder dan gewone dagelijkse lotions te verlichten droogheid, irritatie, jeuk als gevolg van eczeem. Hydraterende crème is klinisch bewezen zichtbaar gezondere huid te herstellen in slechts 3 dagen en is aangetoond dat zij zo effectief als de toonaangevende recept huid barrière emulsie in mensen met een milde tot matig eczeem met tweemaal dagelijks (of als noodzakelijke) gebruik. Het heeft ook de zegel van aanvaarding ontvangen van de nationale Assiciation van eczeem.

Dus, waarom raden wij u aan gebruik van deze Revitol eczeem? De uitleg hierboven is het antwoord. Nooit meer missen deze kans om het Revitol eczeem oorspronkelijk 100% vertrouwd in deze website. Want zijn wij een officiële distributeur. Deze Revitol eczeem product krijgen door nu te genezen uw eczeem zo spoedig mogelijk.

Revitol Eczema
Eczema herpeticum: vinden de symptomen, oorzaken, behandeling