De beste behandeling voor psoriasis en auto-immune kunt u kiezen

Hebben van psoriasis maakt u vaker dan mensen zonder psoriasis hebben een andere auto-immuunziekte. Vinden hoe psoriasis en auto-immune links.

Ondanks zijn zeer zichtbare verschijning op uw huid, psoriasis is kern een auto-immune aandoening, niet een huid wee. Met alle auto-immune ziekten misfires systeem voor de interne bescherming van uw lichaam, hoofdzakelijk aanvallen zelf. Auto-immune ziekten delen bepaalde eigenschappen.

Wat is meer, met psoriasis zet u groter risico van de ontwikkeling van een of meer andere auto-immune ziekten. 17 mogelijke verbindingen bestaan, met reumatoïde artritis, een uitdagende ziekte, op de top van de lijst.

Wat is een auto-immuunziekte?

Onderzoekers eens dat psoriatische een auto-immune ziekte is. Dat betekent dat psoriasis en artritis psoriatica eigenlijk worden door een Overactief immuunsysteem veroorzaakt. Nochtans, hoe kan je immuunsysteem, die is gebouwd om u gezond te houden eigenlijk veroorzaken een ziekte? De verklaring kan worden gevonden in het woord zelf. Autoimmunity doet zich voor wanneer het immune systeem automatisch een ontstekingsreactie tegen je eigen lichaam lanceert.

Tekenen en symptomen

ze zijn een diverse groep van ziekten en invloed op bijna elk orgel systeem van het lichaam. Ze aanbevolen praten met uw arts als u gewrichtspijn, fragmentarische haaruitval, huidverstrakking, frequente netelroos of bloed in uw ontlasting merkt. Andere symptomen kunnen omvatten onbedoeld gewichtsverlies, abdominale pijn, droge ogen en mond, wijzigen in kleur in de mond, en hoofdpijn.

Psoriasis en auto-immune verbinding

epidemiologische studies hebben geïnformeerd over vermeende voorbeelden van auto-immune links met psoriasis. Tot 30% van patiënten met een cutaan psoriasis lijden onder gelijktijdige artritis psoriatica. Een deforming seronegatieve artropathie kan zich manifesteren als een mutilans polyartritis, sacroiliitis, monoarthritis of artritis. Er is ook geconstateerd dat er een verhoogde prevalentie van reumatoïde artritis, coeliakie en Crohn’s disease in patiënten met psoriasis. Er is een algemene erkenning dat lijders van een auto-immuunziekte zijn vatbaar voor anderen.

Behandeling van het immune systeem

het immuunsysteem is niet alleen de sleutel tot wat psoriatische ziekte veroorzaakt. Het kan zijn dat de sleutel tot het behandelen, ook. In 1979 ontdekt onderzoekers op ongeval dat een drug genaamd ciclosporine die het immuunsysteem onderdrukt ook psoriasis wist. Dit bood een van de eerste aanwijzingen dat psoriasis eigenlijk een auto-immuunziekte was. Sindsdien zijn vele doeltreffende behandelingen gericht op het immuunsysteem ontwikkeld voor psoriasis en artritis psoriatica.

Bij psoriasis u aangevallen heeft, is de manier om te doen behandelen. Een van de manieren om te behandelen de psoriasis is met behulp van medicatie. De crème is een van de voorgestelde manieren. Met behulp van Revitol Dermasis crème kunt u behandeling en genezing van psoriasis op je lichaam. Veel wordt aangeraden omdat de formule hoge kwaliteit van natuurlijke en kruid ingrediënten heeft. Daarom kunt u het origineel Revitol Dermasis op deze website, als officiële leverancier.

Dermasis
De beste behandeling voor psoriasis en auto-immune kunt u kiezen