Beste genezen Eczeem op handen met deze gezonde volgende tips

Jij weet dat oude gezegde gewoon een andere term voor hand eczeem is? Nou, zullen hier we bespreken alles over eczeem op handen binnen de behandeling.

Uw handen en voeten zijn voornaamste doelstellingen voor eczeem triggers zoals droge winterlucht of hete zomer dagen. Fakkels op uw vingers en tenen kunnen bovendien, jeukende en pijnlijke. Dus geef deze delen van je een beetje extra TLC. Zoals bekend, is de jeuk-kras cyclus ongeveer zo vicieuze als ze komen. Iets dat het induceert heeft de volledige mogelijkheid om bijna ondraaglijk ongemak. Als degenen die lijden aan eczeem, weet goed. Eczeem is een algemene term voor het beschrijven van verschillende huidaandoeningen die in de huid ontstoken en verkleurd resulteren.

Begrip hand eczeem

Hand eczeem, ook wel bekend als hand dermatitis, is een veel voorkomende aandoening die ongeveer 10% van de Amerikaanse bevolking treft. Zowel de genetica als de contactpersoon allergenen (stoffen irriterend) spelen een rol in het genereren van deze vorm van eczeem. Het is vaak van invloed op mensen die werken in de schoonmaak, catering, kapsalon, gezondheidszorg en mechanische banen waar ze met chemische stoffen en andere irriterende stoffen kennismaken kunnen.

Cut terug op handen wassen

uw handen wassen alleen wanneer ze vuil zijn of heb kiemen, net als na het gebruik van de badkamer. Telkens wanneer u wassen, dat u weg spoelen enkele van de voedende oliën die uw huid maakt. Ook precies wanneer u zepen, kiest want sommige agressieve chemicaliën. Kijk voor producten die geen van de word-zeep gebruikmaken. Echter, in plaats van te zeggen dat mild zuivering bars of lipide-vrij reinigingsmiddel, deze zijn zachter op gevoelige huid.

Voordat u suds omhoog, opstijgen uw ringen. Ze kunnen overlappen irriterende middelen naast uw huid. Spoel je handen met lauw water. Vervolgens, pat ze drogen voordat u uw ringen terug zetten.

Controle uw hand eczeem

Als u uw handen schoon wilt, wassen met lauw (niet warm) water en geur-vrij reinigingsmiddel. Zachtjes vlek handen droog, en breng een vochtinbrengende crème onmiddellijk nadat u uw handen wassen. Als het schoonmaken van uw handen niet nodig is, probeer een waterloze handen wassen methode. Gebruik hetzelfde schoner, maar zonder water en vervolgens voorzichtig vlek af eventuele overtollige reinigingsmiddel wanneer u klaar bent.

Hou van de handschoenen voor een tijdje

gebruik van beschermende handschoenen katoen omzoomde wanneer u huishoudelijk werk doen of met behulp van reinigingsmiddelen en chemische stoffen. Latex handschoenen kunnen leiden tot allergische reacties, dus het is best om ze te vermijden. Draag geen waterdichte handschoenen lang, al. Ze kunnen je handen zweten en leiden tot een jeukende eczema flare-up maken.

Beste vochtinbrengende crème

proberen de Revitol eczeem crème. Dit is een soort gezondere huid in slechts 3 dagen. Deze dagelijkse hydraterende crème gaat verder dan gewone dagelijkse lotions te verlichten droogheid, irritatie, jeuk als gevolg van eczeem. Hydraterende crème is klinisch aangetoond dat zichtbaar gezondere huid te herstellen in slechts 3 dagen.

Met de conditie van uw eczeem op je handen, kunt u proberen dat Revitol eczeem crème. Ja, dat is een grote dagelijkse moisturizer. In dit geval raden we echt de Revitol eczeem moisturizer voor genezing van eczeem, vooral op handen. Geen zorgen; op deze website krijgt u het juiste product. In deze officiële distributeur-website kunt u het oorspronkelijke Revitol eczeem. Dus, dit is uw kans om te genezen van uw pijn.

Revitol Eczema
Beste genezen Eczeem op handen met deze gezonde volgende tips