6 psoriasis gevaar risico’s kun je mogelijkheid aanval patiënten

Wat zijn oorzaken van psoriasis en risicofactoren? Het is bekend dat het gevaar van psoriasis meer dan jeukende huid zijn kan. Hier moet je je realiseert en weten voor de behandeling van psoriasis.

Onvoorspelbaar en irritant, psoriasis is een van de meest verbijsterende en persistent van huidaandoeningen. Als onderliggende cellen de huideigen oppervlak en sterven bereiken, veroorzaakt hun enorme omvang verhoogd, rode plaques bedekt met witte schubben. Het hebben van psoriasis is taai. Toch iedereen met psoriasis moet zich bewust zijn risico voor zogenaamde comorbide aandoeningen en moet toezicht houden op hun gezondheid dienovereenkomstig.

Hypertensie en psoriasis

mensen met psoriasis hebben een hardere tijd beheersen hun hoge bloeddruk dan mensen zonder de chronische aandoening. Mensen met psoriasis nodig meer medicijnen om te controleren hun hypertensie. Hoge bloeddruk is een risico voor de gezondheid, want het verhoogt uw kansen van het hebben van een hartaanval of beroerte. Hebt u van psoriasis, is het belangrijk dat uw bloeddruk regelmatig gecontroleerd en uw druk onder controle te houden.

Hart-en vaatziekten

Psoriasis heeft lang geassocieerd met verhoogde hart-en vaatziekten risicofactoren, zoals obesitas en roken. Echter, deze werden verondersteld te worden gekoppeld aan de psychosociale last van psoriasis. Een verhoogd risico op hart en bloedsomloop problemen bij psoriasis patiënten zelfs als controle voor grote cardiovasculaire risicofactoren.

Obesitas

mensen met psoriasis, vooral die met een meer ernstige aandoening, hebben meer kans om zwaarlijvig. Het is niet duidelijk hoe deze ziekten zijn gekoppeld, echter. De ontsteking gekoppeld aan obesitas kan een rol spelen bij de ontwikkeling van psoriasis. Het kan ook zijn dat mensen met psoriasis meer kans hebben op gewichtstoename, misschien omdat zij vanwege hun psoriasis minder actief zijn.

Dodelijke hartaanval

mensen met ernstige psoriasis hebben meer kans te hebben een grote hartaanval of beroerte en sterven aan hart-en vaatziekten dan mensen die niet over psoriasis beschikken. In het bijzonder een 6,2% grotere kans op een belangrijke gebeurtenis van de cardiale lijden meer dan 10 jaar. De gezondheidsrisico’s aanzienlijk is, en je moet doen alles wat die je voor betere gezondheid van het hart kunt. Dat geldt ook voor stoppen met roken, trainen, eten van een hart-gezond dieet en vermindering van stress.

Type 2 diabetes

het risico van type 2 diabetes is upped bij mensen met psoriasis. De meer ernstige psoriasis, hoe groter de kans op diabetes type 2.

Hoog cholesterolgehalte

mensen met psoriasis hebben meer kans op het hebben van hoge cholesterol en andere gezondheidsrisico’s die tot een hartaanval dan mensen zonder psoriasis leiden kunnen. De onderzoekers gekeken naar gegevens die zijn verzameld door meer dan 1.500 huisartsen die zag van patiënten in het Verenigd Koninkrijk over een periode van 15 jaar en vond een hogere incidentie van hartaanvallen bij mensen met psoriasis. Het risico was grootste onder hen die jong waren en die hadden ernstige psoriasis. De studie wijst op de noodzaak toezicht nauw uw cholesterol, onder andere comorbide aandoeningen, hebt u van psoriasis.

Op basis van de bovenstaande situatie, psoriasis krijgt meer gevaar dan alleen jeukende huid. Behandeling van psoriasis zo spoedig mogelijk met doeltreffende manieren is daarom zeer belangrijk. Hier kunt u de beste crème voor psoriasis behandeling. De Revitol Dermasis crème is een voorgestelde hydraterende crème. Deze crème is geformuleerd om te helpen voor de behandeling van psoriasis. Het bevat natuurlijke ingrediënten met zeer veilig gebruik. Dus, gewoon en koop dit product Revitol Dermasis alleen op deze website te garanderen van de originaliteit.

Dermasis
6 psoriasis gevaar risico’s kun je mogelijkheid aanval patiënten